Deurne
vrijdag 29 maart 2024
Home- DeurneDeurne boekt zwaarbevochten overwinning

Deurne boekt zwaarbevochten overwinning

SV Deurne heeft zondag een nipte overwinning geboekt. De eerste helft kende weinig hoogtepunten qua kansen voor de goal want beide ploegen gaven elkaar weinig ruimte. Met name Venlosche Boys bleef afjagen en was voetballend niet minder.

In de 39e minuut werd een corner van Luwawa fraai ingekopt door Vd Steen: 1-0. Nog geen minuut later viel een kopbal van Steeghs uit een vrije trap van Lammers op het dak van het doel.

Venlosche Boys startte fel in de 2e helft. Na een zware charge op Kuijpers trok de uitstekend leidende scheidsrechter een (donker) gele kaart voor Venlosche Boys. In de daarop volgende 10 minuten volgden kleine kansen voor Deurne waaronder een mooi schot van Martina die goed werd gepareerd.