SV Deurne heeft zaterdagavond haar eerste officiële thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegenstander was Erp, een tweedeklass..." />
14.6 C
vrijdag 29 maart 2024
Home- DeurneDeurne wint eerste thuiswedstrijd

Deurne wint eerste thuiswedstrijd

SV Deurne heeft zaterdagavond haar eerste officiële thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegenstander was Erp, een tweedeklasser, die haar eerste bekerwedstrijd tegen VOAB, thuis had verloren.

Al in de 1ste minuut kreeg Harm van der Steen na een mooi steekballetje van nieuwkomer Gregory Lammers, een mooie gelegenheid, welke door het snel uitkomen van de doelman, teniet werd gedaan.

Na de rust kreeg Deurne steeds beter vat op de tegenstander. In de 57ste minuut scoorde Maarten Vos de openingstreffer. Quincy van der Plas zette met een snelle bal Stefan van de Werf aan het werk. Die had geen moeite met zijn verdediger en zette laag voor. Maarten kwam goed voor zijn man en scoorde.

Hoewel Erp probeerde wat druk te zetten speelde Deurne daar gemakkelijk onderuit met als logisch gevolg in de 74 ste minuut de 2-0. Dit keer zette Maarten Vos laag voor op Harm, die uit de draai bekeken de beslissing aantekende. Nauwelijks 5 minuten later was de eerste overwinning van dit seizoen een feit. Harm van der Steen scoorde de 3-0.