11.5 C
donderdag 28 maart 2024
Home- DeurneKranenmortelderby eindigt in gelijkspel

Kranenmortelderby eindigt in gelijkspel

De Kranenmortelderby tussen ZSV en SV Deurne is zondagmiddag geëindigd in een gelijkspel. Beide ploegen hielden elkaar op 0-0.

De wedstrijd tussen beide clubs uit de Eerste Klasse was vooral een saaie wedstrijd, zeker voor een derby mocht je meer verwachten. In de eerste helft waren er daarom ook weinig kansen en vooral veel slordig voetbal en onnodig balverlies. In de 27e minuut kreeg Dirk Verlijsdonk een gele kaart van scheidsrechter Stevens, nadat de middenvelder de bal uit een hoekschop het doel in wilde slaan.

De tweede helft werd een stuk spannender. Fouten van Kevin van den Broek in de verdediging van de Zeilbergers wist Deurne vlak na rust niet af te straffen. Na een uur spelen kwam de ploeg van Bas Gösgens bijna op voorsprong; een inzet van Davy Althuizen ging maar net naast. Laatste grote kans voor de wedstrijd was voor ZSV, maar Joost Bukkems had een katachtige reactie op de mogelijkheid van de geel-zwarten.

Veel schieten beide ploegen niet op met een gelijkspel. SV Deurne verliest de aansluiting met de top 4, ZSV ziet de degradatiekandidaten punten pakken en de afstand kleiner worden.