Stage / Vacatures

Acquisiteur (M/V)

Voor de uitbreiding van onze verkoopafdeling is DMG (Deurne Media Groep) per direct op zoek naar 2 advertentieverkopers op freelance- of ZZP-basis met een gunstige provisieregeling.

Ben jij een enthousiaste, initiatiefrijke advertentieverkoper die als ZZP-er een goed inkomen wil verdienen? Dan ben jij misschien voor ons de geschikte vrouw/man. Wij zoeken een verkoper die voor de verschillende mediaplatformen van DMG (radio, tv en internet) de juiste adverteerders weet te vinden.

Je bent niet bang om nieuwe markten te verkennen en verwacht van ons geen gespreid bedje. Met jouw verkoopervaring weet je in de regio de waarde van DMG om te zetten in het aan ons binden van adverteerders. Je gaat werken voor een sterk merk dat in de laatste jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. DMG heeft een goede naam en het aantal gebruikers, luisteraars en kijkers is stijgend en ligt boven het gemiddelde van lokale omroepen in vergelijkbare markten. Je benadert zelfstandig vanuit deze functie geïnteresseerde partijen en je gaat actief op zoek naar nieuwe clientèle. Dit doe je vanuit je eigen omgeving en je bent niet gebonden aan vastgestelde werktijden. Dit kan dus eventueel vanuit huis.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een goed communicatief vermogen en beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift. Je bent een commerciële denker, kan zelfstandig werken, bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit. Je beschikt over kennis van PR, marketing en sales in brede zin en bent bekend in de lokale markt. Enige verkoopervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende functie met grote vrijheid waarin je je eigen werktijden kunt bepalen. Je kunt mede vormgeven aan een afdeling in ontwikkeling en nieuwe markten ontginnen. Naast de mogelijkheid om je verkoopervaring verder te ontwikkelen, bouw je een waardevol netwerk op bij een mediabedrijf dat midden in de samenleving staat. Je ontvangt een goede beloning in de vorm van een percentage van de netto opbrengsten van verkochte reclameblokken/zendtijd.

Spreekt dit je aan? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar vacature@dmgdeurne.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Iwan Gijsbers via iwangsijsbers@dmgdeurne.nl.

 

Bestuurslid (M/V)

Voor de versterking van het bestuur van DMG (Deurne Media Groep) zoeken wij per direct 3 bestuursleden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Dan is deze bestuursfunctie iets voor jou!

DMG (Deurne Media  Groep) is een stichting die midden in de Deurnese samenleving staat en via verschillende platformen (radio, tv en internet) de inwoners van de Gemeente Deurne voorziet van lokaal nieuws en entertainment in een aantrekkelijke vorm.

Om de organisatie in goede banen te leiden zijn we op zoek naar 3 gedreven bestuursleden. We zoeken mensen met een administratieve, financiële, juridische of marketing achtergrond die vrijwilligers op de juiste manier weten te ondersteunen en te begeleiden. Het bestuur komt één keer per maand samen om de lopende zaken door te nemen. In het overige deel van je functie kun je het aantal uren en je werktijden indelen naar eigen vermogen.

Wat vragen wij?

Je bent een ondernemend, creatief, nauwkeurig, zakelijk en gestructureerd persoon met minimaal een MBO werk- en  denkniveau. Je hebt affiniteit met de doelstelling van DMG en kunt goed werken in teamverband. Enige bestuurlijke ervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je mee kunt werken aan een gewaardeerde dienst in de lokale samenleving. Je geeft richting aan de juiste inhoudelijke begeleiding van de vrijwilligers van DMG en hebt inspraak in de uitvoering van hun werkzaamheden en arbeidsomstandigheden en scholingsmogelijkheden.

Ben jij een enthousiast en gepassioneerd bestuurslid voor DMG? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar vacature@dmgdeurne.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Iwan Gijsbers via iwangsijsbers@dmgdeurne.nl.

Let op: Het betreft een vrijwilligersfunctie maar deze is niet vrijblijvend. Ook vrijwilligerswerk vraagt om een serieuze inzet en continuïteit.

 

Hoofd Redacteur (M/V)

Voor de coördinatie van onze internetredactie zijn we op zoek naar een hoofdredacteur/-redactrice.

Hij/zij geeft leiding aan een team vrijwilligers (5 redacteuren en 2 fotografen) en is verantwoordelijk voor het beheer van de website van DMG. Daarnaast kan hij/zij een actieve rol spelen in de bewerking van publicaties en berichten voordat zij verspreid worden op www.dmgdeurne.nl.

Hij/zij werkt aan de redactieplanning en onderhoudt contacten, zowel intern als extern. Hij/zij coördineert de werkzaamheden van de medewerk(st)ers die binnen de nieuwstak van de DMG alsook met de website actief zijn. Hij/zij doet voorstellen aan het bestuur voor de redactionele toekomststrategie van de DMG. Veel werkzaamheden kunnen vanuit thuis worden uitgevoerd.

Voor vragen kun je contact opnemen met Iwan Gijsbers via iwangsijsbers@dmgdeurne.nl. Sollicitaties kunnen gericht worden aan vacature@dmgdeurne.nl