9.3 C
donderdag 28 maart 2024
Home- DeurneSV Deurne doet goede zaken, na verdiende maar vooral nuttige overwinning.

SV Deurne doet goede zaken, na verdiende maar vooral nuttige overwinning.

Op een zonovergoten Kranenmortel sportpark behaalde sv Deurne vanmiddag een verdiende overwinning op het vooraf hoger ingeschatte Susteren.

SV Deurne begon fris aan de wedstrijd. Maar kansen in de 1e, 11e en 15e minuut van Harm vd Steen (2) en Anton Loverbos leverde aanvankelijk nog geen succes op, totdat in de 23e minuut Parfait Luwawa met een typische eigen actie vanaf rechts plotseling de 1-0 liet aan tekenen.

De tweede helft gaf een ander Susteren te zien, het zette nu veel meer druk naar voren en uit de vele kansen werd in de 55e minuut door club topscorer Meeuwissen de 1-1 gelijkmaker binnen geknald.

Gelukkig was dit het sein voor sv Deurne weer bij de les te zijn en met name met uitvallen gevaarlijk te blijven, via een verre ingooi van links kwam de bal voor de voeten van Harm van der Steen , die nu wel attent en allert bleef en de 2-1 voorsprong op het bord op het bord toverde.

De op zich sportieve wedstrijd werd wat grimmiger en de jonge scheidsrechter Kox werd wat overdonderd en begon overtredingen te snel met geel te belonen, met als gevolg dat in de 77e minuut eerst Bart Dings van Susteren en in de 81e minuut Mark Louwers met rood resp 2x geel moesten vertrekken. Gelukkig voor sv Deurne mocht Harm van de Steen op aangeven van Dennis Groen na een defensieve blunder van Susteren zijn tweede cadeautje van deze middag uitpakken en hij deed dit met volle overtuiging door vanaf de zestien met een droge schuiver 3-1 te laten aantekenen.