Vanaf de eerste minuut was het een prima combinerend Deurne dat de toon zette, het resulteerde in de eerst..." />
4.2 C
donderdag 25 april 2024
Home- DeurneSV Deurne en De Valk delen de punten

SV Deurne en De Valk delen de punten

Vanaf de eerste minuut was het een prima combinerend Deurne dat de toon zette, het resulteerde in de eerste twintig minuten een verschillende kansen, maar met name aanvalsleider en aanvoerder Harm van der Steen mikte in vrijwel identieke situaties tweemaal net te hoog.

In de 38e minuut kwam de verdiende beloning. In een onoverzichtelijke situatie werd Thijs Matheij in de zestien onderuitgeschoffeld en de daarop volgende penalty werd door Harm van der Steen binnengeschoten: 0-1.

In de 45e minuut werd een ongevaarlijke corner toch nog bij de twee paal binnengewerkt door De Valk: 1-1.

Pas na het inbrengen van Maarten Vos op rechts als vervanger van Ruhendry Martina kreeg sv Deurne weer de overhand, dit overwicht resulteerde in een prima aanval over rechts, een schitterende steekpass van Gregory Lammers bracht Thijs Mattheij op de rand zestien in stelling, hij vuurde voluit, en doelman Verhoeven was geslagen : 1-2 .

Deze voorsprong moest naar huis gespeeld worden, zeker toen in de 80e minuut Antwan Rijkers met direct rood na een wilde charge op Gregory ook nog eens werd weggestuurd en De Valk in ondertal verder moest. Intussen regende het aan beide zijde gele kaarten. Deurne verloor de overhand en een De Valk ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook nog. Tecer Tufan kreeg op de rand zestien een bal aangespeeld, kapte drie verdedigers uit en schoot onhoudbaar in de rechter boven hoek binnen: 2-2.

Hoewel Deurne hierna nog een paar kansen kreeg bij corners en voorzetten, bleek dit uiteindelijk ook de einduitslag.