zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneSV Deurne oppermachtig in duel met Susteren

SV Deurne oppermachtig in duel met Susteren

Deurne legde in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een geweldige partij op de mat. Met dominant voetbal werd Susteren van het kastje naar de muur gestuurd.

Het was een wonder dat het tot de 35e minuut duurde voordat Deurne op 1-0 kwam. Een schitterende aanval na een dieptepass van Arne van Geffen op Jan Kuipers kwam van Mark Kuijpers, Gregory Lammers en Twan Hendricks bij eindstation Arne die binnen schoot. Kort voor rust wist Deurne de 2-0 op het scorebord te zetten. Jan Kuipers werd door Gregory voor een lege goal gezet, opnieuw na een mooie steekpass van Arne.

In de 56e minuut was het opnieuw Jan Kuipers die een prima aanval, dit keer over echts, met een bekeken schot afrondde 3-0. In de 64e minuut bracht opnieuw Arne van Geffen op aangeven van Jan Kuipers de 4-0 op het bord. Kort daarna werden de beide doelpuntenmakers op een publiekswissel getrakteerd en mochten Maarten Vos en Stefan van der Werf hun opwachting maken. Ook Wim Verbeek mocht na een lange periode van blessureleed weer minuten maken in een competitiewedstrijd van Deurne 1, Yuri Veeneman maakte plaats voor hem. Het slotakkoord was voor invaller Stefan van de Werf: 5-0.

Op basis van het doelsaldo voert SV Deurne na 2 wedstrijden de ranglijst aan met 6 punten, evenveel als buurman ZSV. Volgende week is de altijd beladen derby in en tegen Venray.