10.3 C
donderdag 28 maart 2024
Home- DeurneSV Deurne vergeet te scoren tegen SSS’18

SV Deurne vergeet te scoren tegen SSS’18

In de 19e minuut werd de score geopend door SSS’18 hetgeen ook de ruststand was. Direct na rust in de 51e minuut werd het 0-2 waarna SSS’18 veel kansen had op 0-3. Na een overtreding op Vos in de 16 verzilverde Van der Steen de penalty: 1-2. Hierna kwam een zeer sterke fase van SV Deurne maar het houtwerk en een fantastisch keepende goalie van SSS’18 zorgde dat de 2-2 maar niet zou vallen. In de 80e minuut gooide SSS’18 de wedstrijd in het slot met een fraaie treffer. Deze 1-3 was ook de eindstand waardoor SV Deurne maar niet wegkomt uit de onderste regionen en de druk er ook de komende wedstrijden nog op staat.

Opstelling SV Deurne: Bukkems, Kuijpers, Veeneman (Broeks), Louwers, Verbeek, Loverbos, Steegs, Groen, Vos, Van der Steen, Martina.