9.6 C
vrijdag 19 april 2024
Home- ZeilbergZSV in Nuth hard onderuit tegen Minor

ZSV in Nuth hard onderuit tegen Minor

ZSV is in de uitwedstrijd bij RKSV Minor in Nuth hard onderuit gegaan. De Zeilbergers verloren met 6-1 van de koploper in de Eerste Klasse.

Minor kwam al vroeg op voorsprong in de wedstrijd. Na acht minuten tikte Jeroen Gerets de bal binnen. Tot aan de rust hield ZSV goed stand en kreeg het een paar kansjes. Ook Minor kreeg nog een aantal kansen, maar ook die werden niet verzilverd.

Na rust werd de score wel verder uitgebouwd. Een kwartier voor tijd keek de ploeg van Bas Gösgens tegen een 3-0 achterstand aan. Een paar minuten later kon ZSV nog iets terug doen. Van den Broek werd, door een prima pass van Claassen, weggestuurd, omspeelde doelman Jacobs en rondde beheerst af. Daarna bouwde de Limburgers de score uit naar 5-1 en in de 89ste minuut keken de Zeilbergers zelf tegen een 6-1 achterstand aan.

ZSV speelt aankomende zondag een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Hoensbroek. Hierin moet de Zeilbergse Sport Vereniging punten pakken om het zicht op degradatievoetbal te voorkomen.