7.4 C
zaterdag 20 april 2024
Home- ZeilbergZSV neemt geen punten mee uit Heerlen

ZSV neemt geen punten mee uit Heerlen

ZSV heeft geen goede vervolg kunnen geven aan de 6-0 thuisoverwinning tegen Chevremont van vorige week. In Heerlen verloren de Zeilbergers met 3-2 van Bekkerveld.

Al na zes minuten kwam ZSV op voorsprong. Uit een hoekschop kopte een speler van Bekkerveld de bal in eigen doel. Daarna volgde nog mogelijkheden voor Dirk Verlijsdonk en Joep Claassen, maar zochten beide ploegen de kleedkamers op met een 0-1 stand op het scorebord.

Na rust kregen de Zeilbergers weer kansen om de score uit te bouwen. Dat gebeurde vervolgens ook na ongeveer een uur spelen. Een inzet van Joep Claassen werd nog gekeerd, waarna de verdediger de bal gaf op Ron Verlijsdonk die de 0-2 maakte.

Bekkerveld schakelde een tandje bij en na 72 minuten viel de aansluitingstreffer voor de thuisploeg. Twee minuten later stond het alweer gelijk. Een schot net buiten de zestien, dat nog van richting werd veranderd door Rick Wiersema, vloog het doel binnen. Zeven minuten voor tijd wilde dezelfde Wiersema de bal naar voren schieten, maar de verdediger raakte de bal helemaal verkeerd en zijn schot belandde vervolgens in eigen doel.

Na deze onnodige nederlaag van ZSV, staat de ploeg van trainer Gösgens op de 8e plek in de Eerste Klasse.