Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- ZeilbergZSV onderuit tegen Wittenhorst

ZSV onderuit tegen Wittenhorst

ZSV heeft haar laatste thuiswedstrijd van 2017 niet winnend weten af te sluiten. In eigen huis verloren de Zeilbergers met 1-3 van Wittenhorst.

Al vroeg in de wedstrijd kwam de voetbalclub uit Horst op voorsprong. Na twee minuten maakte Thom Derks de 0-1 voor Wittenhorst. Daarna ging ZSV steeds beter voetballen, kreeg het veel kansen, maar ging de bal niet in het doel.

Na rust was het nog altijd ZSV dat de aansluitingstreffer zocht en speelde de plaatselijke voetbalclub uit Horst op de counter. Davy Althuizen was na 51 minuten voetballen dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet belandde op de paal. Twintig minuten voor tijd kwam Wittenhorst echter op 0-2. Wouter Vaneker stond ver uit zijn doel en Thom Derks scoorde van ver zijn tweede van de middag.

Diep in de blessuretijd kwam de thuisploeg nog op 1-2 via een vrije trap van Rik Wiersema. Wittenhorst maakte snel daarna nog de 1-3.